Galleria

Ilmoittautuminen kaudelle 2017/2018

Ilmoittautuminen kaudelle 2017/2018 alkaa elokuussa.

Ilmoittautuminen kaudelle 2017/2018  ja ryhmiin tapahtuu nettisivujemme kautta tästä linkistä. Ikivireät voivat ilmoittautua ja maksaa käteisellä myös toimistolla.

Ilmoittautua voit koko toimintakauden ajan, jos ryhmissä on tilaa. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti heti ilmoittautumisen avauduttua. Täysiin ryhmiin voit halutessasi ilmoittautua varasijalle. Syyskauden 2017 tunnit alkavat 28.82017 lukujärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen alkaa seuraavasti:

Aikuisten tunnit 22.8. klo 10.

Lasten ja nuorten tunnit 23.8. klo 10

Telinevoimistelu 24.8. klo 10.

 

Ohje ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisohjelmaan kirjaudutaan laittamalla käyttäjätunnukseksi oma sähköpostiosoite ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten tunneille ilmoittaudutaan. Huomioithan, että tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Lapset ilmoittautuvat jokaiseen ryhmään erikseen ja aikuiset aikuisten liikuntaan, ei erillisiin ryhmiin. Jos haluat olla mukana vain syyskauden, niin valitse silloin "osallistuu vain syksyn tunteihin" -ryhmä.

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

 

 

 

 

Galleria