Galleria

Ilmoittautuminen kaudelle 2018/2019

Ilmoittautuminen kaudelle 2018/2019 alkaa elokuussa.

Ilmoittautuminen kaudelle 2018/2019  ja ryhmiin tapahtuu nettisivujemme kautta tästä linkistä. Ikivireät voivat ilmoittautua ja maksaa käteisellä myös toimistolla.

Ilmoittautua voit koko toimintakauden ajan, jos ryhmissä on tilaa. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti heti ilmoittautumisen avauduttua. Täysiin ryhmiin voit halutessasi ilmoittautua varasijalle. Kevätkauden 2019 tunnit alkavat 7.1.2019 lukujärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen alkaa 7.1. klo 10 kaikkiin ryhmiin.

 

Ohje ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisohjelmaan kirjaudutaan laittamalla käyttäjätunnukseksi oma sähköpostiosoite ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten tunneille ilmoittaudutaan. Huomioithan, että tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Lapset ilmoittautuvat jokaiseen ryhmään erikseen ja aikuiset aikuisten liikuntaan, ei erillisiin ryhmiin. Jos haluat olla mukana vain syyskauden, niin valitse silloin "osallistuu vain syksyn tunteihin" -ryhmä.

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

 

 

 

 

Galleria