Galleria

Aikuinen ja lapsi liikkuvat yhdessä!

Taaperot 1, 2 tai 3-v.

Taaperojumppa on 1, 2 tai 3 vuotiaan lapsen ja aikuisen vauhdikas jumppa, jossa harjoitetaan perusliikunnan taitoja ja vietetään riemukkaita yhteisiä hetkiä. Lapsen ja aikuisen yhteinen liikunta tuottaa molemmille yhdessä onnistumisen kokemuksia. Kavereiden tapaaminen ja ryhmässä toimimiseen harjaantuminen ovat mukavia jumpan lisukkeita.

Jumppa kestää 45 min ja sisältää lasten musiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikunnan taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.

Vanhemman rooli on näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Vanhemmat ovat siis aktiivisesti mukana jumpassa. Päälle taaperojumppaan kannattaa molempien laittaa rennot vaatteet. Liikkua voi jumppatossuilla tai paljain jaloin. Jumppaan voi osallistua myös molemmat vanhemmat ja pienemmän sisaruksen voi ottaa tunneille mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.

 

Ryhmät ja harjoitusajat

Keskiviikkoisin klo 17.45-18.30. Taaperot 1-2 v. Uudenkoiviston päiväkodilla
Ohjaajana Saara Kotiranta ja Sade-Maria Jokela.

Keskiviikkoisin 18.30-19.15. Taaperot 2-3 v. Uudenkoiviston päiväkodilla
Ohjaajana Saara Kotiranta ja Sade-Maria Jokela.

 

 

 

 

 

Galleria