Galleria

Luo hyvä pohja voimistelutaidoille

Voimistelukoulu (7-10 v.)

Ensin opetellaan nousemaan korkeille varpaille ja kurkottamaan kattoon kuin kirahvi, liikkumaan ketterästi kuin kissa. Leikitään mustekalaa ja kiivetään puolapuita pitkin korkealle. Millä erilaisilla tavoilla voi pyöriä? Kierimistä, kääntymistä, kuperkeikkoja… Pian enää edes kärrynpyörät eivät päätä huimaa. Voimistelukoulussa opitaan juoksemaan, hyppimään ja ojentamaan varpaat, tekemään yhteistyötä ryhmän kanssa ja esiintymään liikkumisen ilosta.

Voimistelukoulussa lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! 

Voimistelukoulu on voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi jatkaa voimistelua valitsemansa lajin parissa tai voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä. Voimistelukoulussa lasta opastetaan ja kannustetaan liikkumaan sekä innostumaan voimistelusta.

Voimistelukoulu ja seuralla käytössä oleva voimistelupassi ovat laadukkaan lasten harrastetoiminnan merkki. Voimistelupassi on lapselle konkreettinen osoitus taitojen karttumisesta. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä. Voimistelupassin liikkeet ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun. 

Voimistelukoulu on hyvä paikka ponnistaa eteenpäin mihin tahansa lajiin!

 

Ryhmän harjoitusaika

Maanantaisin klo 17.00-18.00 Toejoen koululla
Valmentajana Eeva Sadova ja Kristina Lilja

 

 

Galleria