Galleria

Tilaa viralliset seuratuotteet verkkokaupastamme!

Liikuntaseura Porin seuravaatemallisto on uusiutunut.

Seuran viralliset treeniasut ja edustusvaatteet voi nyt tilata kätevästi yhteistyökumppaniltamme Team Placen verkkokaupasta.

Treenivaatteisiin voi seuran logon lisäksi painattaa lajin (joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu, telinevoimistelu, cheerleading) ja osaan vaatteista myös oman nimen. Painatuspaikat näkyvät kuvissa. Lajin painatus sisältyy tuotteen hintaan, nimipainatus + 5 €.

Cheerleadin-harrastajat voivat tilata lajiin sopivat treeniasut myös Team Placesta, lajikohtaisesta DSC-verkkokaupasta. Kaikkiin DSC-verkkokaupan treeniasuihin painetaan DSC Divine Spirit Cheerleadersin logo ja halutessasi saat treenivaatteeseen oman nimesi (+5 €). Painatuspaikat näkyvät kuvissa.

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat ja Tampereella käsityönä tehtävät Ballerinan treenitrikoot ja sortsit ja toppi pysyvät seuravaatemallistossa. Teemme kauden aikana kimppatilauksia muutaman kerran, syyskaudella heti kauden alussa ja toisen kerran syysloman jälkeen.

 

Syksyn treenivaatetilaus tulee taas!

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat, tamperelaisen Ballerina ja Liikunnan käsityönä Suomessa tehtävät treenitrikoot,- sortsit ja topit on nyt mahdollista tilata alkavalle syyskaudelle.

Nilkkapituisten trikoiden ja treenitsortsien materiaali on joustavaa, mattapintaista ja pehmeää meryl lycraa. Trikoissa on näyttävä Liikuntaseura Pori logo trendikkäästi lahkeessa. Hihaton tyköistuva toppi painijaselällä on erittäin napakkaa ja joustavaa meryl lycraa. Seuran logo on topissa näyttävästi pystyssä.

Hinnat:
Lasten trikoot 30 €, sortsit 20 €, toppi 30 €.
Aikuisten trikoot 35 €, mikrosortsit 20 €, toppi 32 €

Treenivaatteet ovat sovitettavissa seuran toimistolla (Pohjoisranta 11 E, avoinna ti 10-15, ke 10-18, to 10-15). Lähetäthän tilauksesi osoitteeseen tilaus.liikuntaseurapori@gmail.com viimeistään 13.9.2019 mennessä.

 

Hyviä ostoksia ja mukavia treenejä!

Galleria