Galleria

Avoin työpaikka, nuorisokoordinaattori

Haemme toiminnan kasvaessa aktiivista

NUORISOKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 12-24 kuukaudeksi alkaen 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde mahdollisesti jatkuu määräaikaisuuden jälkeen.

 

Avaintehtäviisi kuuluvat uusien ohjaajien ja valmentajien rekrytointi sekä nykyisten ohjaajien ja lajitiimien tutorointi. Toimit uusien ohjaajien Startti-kouluttajana ja edistät valmentajien kehittymistä monipuolisesti. Ensitehtäviisi kuuluvat myös Liikuntaseuran Porin voimistelu- ja valmentajapolkujen rakentaminen ja niiden jalkauttaminen käytäntöön. Eri viestintäkanavien ymmärrys luetaan eduksi, sillä monikanavainen viestintä on tehtävässä onnistumisessa tärkeää.

 

Menestyt tehtävässä, kun innostut ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta, olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on uskallusta tuoda näkemyksesi esiin. Suhtaudut ennakkoluulottomasti muutokseen ja jatkuvaan itsesi kehittämiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja näkemystä lasten ja nuorten valmentamisesta ja ohjaajien sparraus on sinulle tuttua. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on erittäin hyvä organisointikyky. Suhtaudut tiukassakin paikassa asioihin positiivisesti ja ratkaisuhakuisesti. Seuran vauhdikas toiminta saa sinut syttymään, etkä pelkää tarttua toimeen asiassa kuin asiassa. Mahdollisesti innostut myös itse ohjaamaan liikuntatunteja.

 

Toivomme sinulta kokemusta valmentajana ja/tai valmentajien sparraajana toimimisesta. Allekirjoitat arvomme ja olet joukkoomme sopiva, yhteistyökykyinen seuratoimija.

 

Tarjoamme monipuolisen ja vauhdikkaan työn, jossa saat toteuttaa itseäsi. Verkostoidut Suomen Voimisteluliiton ja Suomen Cheerleadingliiton ihmisten kanssa ja saat täyden tukesi seuran johtokunnalta. Liikuntaseura Porin toiminnanjohtaja auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee keskeisellä paikalla Porin Puuvillassa.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 29.3.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen marja.liikuntaseurapori@gmail.com

 

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Marja Koskinen, p. 040 588 8917

 

Galleria