Galleria

Nuori Suomi -sinetti on takuu laadusta

Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua. Vuodesta 1992 lähtien Voimisteluliitto on myöntänyt Sinettiseura-sertifikaatteja seuroille, joiden arjessa toteutuu lapsen ja nuoren parhaan edistäminen, kasvun ja kehityksen tukeminen ja lapsuuden kunnioittaminen. Tavoitteena on löytää avaimet lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun laadun takaamiseen seurassa.

Sinetti on valtakunnallinen tunnus laadukkaasta ja monipuolisesta lasten liikuntatoiminnasta. Sinettiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, joiden toiminta täyttää Valon ja Voimisteluliiton Sinettikriteerit. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta. 

Liikuntaseura Pori sai Nuoren Suomen Sinettiseura –tunnuksen vuonna 2005. Sinettimme on tarkistettu viimeksi vuonna 2017.

 

Suomen Voimisteluliiton Sinettiseurassa 

- Toiminta on monipuolista ja kasvatuksellista.

- Pidetään huolta jokaisesta mukana olevasta lapsesta ja nuoresta.

- Ohjaajat ovat käyneet lasten ja nuorten ohjaamiseen tarkoitetun koulutuksen.

- Seurassa huolehditaan ohjaajien säännöllisestä kouluttamisesta.

- Seuratyöntekijöitä kiitetään heidän tekemästään arvokkaasta työstä.

- Pelisäännöistä on sovittu kaikissa ryhmissä sekä lasten että lasten vanhempien kanssa.

 

Pelisäännöt

Lasten ja nuorten ryhmissä laaditaan kauden alussa Nuori Suomi-ideologian mukaisesti pelisäännöt lapsille ja lasten vanhemmille sekä ohjaajalle. Säännöt tehdään kirjallisesti ja ne tarkastetaan aika ajoin. Pelisääntömateriaalia ohjeineen löydät toimistolta. Ryhmien tekemät vanhempien/ohjaajien pelisäännöt lähetetään Nuoreen Suomeen.

 

Seuran sinettivastaava

Susanne Kokko, p. 040 544 3806, susanne.liikuntaseurapori@gmail.com

Galleria