24.9.2019 Seurapaitapäivä

Liikuntaseura Porin osallistuu Olympiakomitean ja lajiliittojen Seurasydän-kampanjaan. Seurasydän-kampanjan yhtenä näkyvimpänä tempauksena koko Suomessa vietetään tiistaina 24.9. Seurapaita-päivää pukeutumalla näyttävästi oman seuran väreihin. Tavoitteena on, että kaikki seuratoiminnassa suoraan tai välillisesti mukana olevat pukeutuvat esimerkiksi oman seuran paitaan, takkiin tai muuhun seuravärejä korostavaan asuun ja lähtevät ne päällä töihin, kouluun, päiväkotiin kuka minnekin. Näin seuraväki voi liputtaa oman seuran ja yhteisöllisyyden puolesta. 

Syksyn aikana omasta harrastuksesta voi kertoa kuvin, sanoin ja videoin omissa somekanavissa tunnisteella #seurasydän ja #liikuntaseurapori. Olemme näin osa suurempaa kampanjaa!

 

Liikuntaseura Porin Seurasydän-paita

Liikuntaseura Porissa harrastavia kannustetaan hankkimaan oma Seurasydän-treenipaita. Tummansiniseen tekniseen t-paidan oikeaan hihaan painetaan Liikuntaseura Porin logo valkoisella. Paidan takapuolen alaosaan painetaan isolla #SEURASYDÄN ja seuran slogan Permannolta pyramidin huipulle. Paidan hinta 15 €.

Paitoja on sovitettavissa toimistolla ja lisäksi seuran tunneilla 2.-6.9.2019. Tilaukset seurapaidasta tehdään aikuisten tunneilla salikavereille, lastentunneilla ohjaajalle ja myös seuran toimistolla onnistuu tilaus. Tilaukset voi lähettää myös osoitteisiin anette.liikuntaseurapori@gmail.com tai tilaus.liikuntaseurapori@gmail.com

18.9.2019 klo 10.00 alkaen Seurasydän-paidat ovat noudettavissa seuran toimistolta normaaleina aukioloaikoina.