Galleria

27.-29.12. - cheerleadingin karsinnat

A-joukkueisiin karsivien tulee ennakkoilmoittautua sähköpostilla. Ilmoittautumisessa tulee olla lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite, entiset ja nykyiset lajit sekä entinen stunttipaikka ja nykyinen, mihin karsii. Ennakkoilmoittautuminen on suotavaa, mutta sen voi tehdä myös karsintapäivänä Cheer-hallilla.


Ennakkoilmoittautuminen alkaa perjantaina 24.11.17

A-juniorit Damselflies: damselflies.liikuntaseurapori@gmail.com
A-minit Mini Dragons: minidragons.liikuntaseurapori@gmail.com


HUOM!!
Myös tänä vuonna noudatamme seurakohtaista sääntöä 2005 syntyneitä koskien. Eli 2005 syntyneet urheilijat karsivat junnuihin erikoisluvalla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mini- ja juniorijoukkueiden valmentajat keskenään sopivat etukäteen ne urheilijat, jotka mahdollisesti valitaan.


Erikoisluvalla mineistä junnuihin voidaan valita joka joukkueesta (A-, B1, ja B2-mineistä) yhteensä kolme 2005 syntynyttä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että nuo kolme paikkaa on täytettävä, vaan sääntöä sovelletaan tarpeen mukaan, mikäli junnuissa ei muuten saada joukkuetta kasaan. 2005 syntyneet ovat omatoimisesti yhteydessä omiin valmentajiinsa (ja valmentajat toisiinsa) jos aikovat karsia junnuihin erikoisluvalla.


Kaikkien on osallistuttava karsintoihin. Viime kauden paikka kilpailujoukkueessa ei takaa automaattisesti paikkaa joukkueessa. MUTTA mikäli tiedätte, että lapsesi ei pääse karsintoihin esim. matkan takia, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin uuden joukkueen sähköpostiin tai yhteyshenkilölle (tiedot löytyvät kuvasta).

Heille pyritään järjestämään sovitusti näytön paikka.


Tsemppiä kaikille karsijoille!

Galleria