Liikuntaseura Pori - Divine Spirit Cheerleaders, DSC

Liikuntaseura Porin cheerleadereiden yhteinen nimi on Divine Spirit Cheerleaders tai DSC. Tarkoitus on mahdollisimman aktiivisesti ottaa nimi käyttöön joukkueiden ja seuran toiminnassa.

 

Cheerleading - valmennusjoukkueet & harrasteryhmät

Valmennusjoukkueiden esittelyt ja treeniajat näet kunkin joukkueen kohdalta. Valmennusjoukkueissa urheilevien treenit alkavat syyskaudella 30.7.2017. Valmennusryhmien yleiset karsinnat pidettään joulukuussa 2017. 


Cheerleadingin harrasteryhmiä on seurassa viisi. Yli 12-vuotiaiden Dazzlings, C-mineissä DiamondsDivas ja Dolls sekä pienimmät cheerleaderit ryhmässä Digimons. Voit tutustua cheerleadingin harrasteryhmiin tarkemmin lasten ja harrasteliikunnan sivulla. 

 

NYT! Cheerleading-joukkueen avoimet treenit 15.8. Cheerhallilla

Cheerleading-joukkue DSC Ducklings etsii joukkueeseen motivoituneita ja innokkaita 7-13-vuotiaita treenaajia (yhtä takaria, yhtä nousijaa ja kolmea nostajaa). Aikaisempaa lajikokemusta ei tarvitse olla. Joukkueen avoimet treenit ovat tiistaina 15.8. klo 18.00-19.30 Cheerhallilla (Mehiläishaukantie 1). Lisätiedot valmentajilta. Nähdään kaikille avoimissa treeneissä!

 

Vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji

 

Mitä on cheerleading?

Pyramideja, stuntteja, hyppyjä ja huutoja. Tanssisarjoja huiskilla ja ilman, lihasvoimaa ja liikkuvuutta! Akrobatiaa unohtamatta!

"Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji. Lajiin liittyvät akrobaattiset elementit sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Cheerleadingissä on kaksi alalajia, cheerleading ja cheertanssi." (scl.fi)

Cheerleadingiä harrastaa seurassa yli 300 cheerleaderiä. Cheerleadereiden kilpajoukkueet kilpailevat vuosittain, ja ovat menestyneet SM-tasolla.

Kaikkien cheerleading-ryhmien harjoitukset pidetään Liikuntaseura Porin Cheer-hallilla (Mehiläishaukantie 1, Pori).

Galleria