Liikuntaseura Pori - Divine Spirit Cheerleaders, DSC

Liikuntaseura Porin cheerleadereiden yhteinen nimi on Divine Spirit Cheerleaders tai DSC. Tietoja päivitetään parhaillaan.

 

Cheerleading - valmennusjoukkueet & harrasteryhmät

Valmennusjoukkueiden esittelyt ja treeniajat näet kunkin joukkueen kohdalta.  


Cheerleadingin harrasteryhmiä on seurassa eri ikäisille. Pienimmät cheerleaderit harjoittelevat mikrot-ryhmässä Damselflies. Mini-sarjan ikäiset treenaavat joukkueissa Dust, Dynamites ja Diamonds. Junnuikäisten joukkue on Dazzlings. Voit tutustua cheerleadingin harrasteryhmiin tarkemmin lasten ja harrasteliikunnan sivulla.

 

Vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji

 

Mitä on cheerleading?

Pyramideja, stuntteja, hyppyjä ja huutoja. Tanssisarjoja huiskilla ja ilman, lihasvoimaa ja liikkuvuutta! Akrobatiaa unohtamatta!

"Cheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkueurheilulaji. Lajiin liittyvät akrobaattiset elementit sekä intensiivisyys tekevät siitä paitsi teknisesti vaikean, myös yleisölle yllätyksellisen ja viihdyttävän. Cheerleadingissä on kaksi alalajia, cheerleading ja cheertanssi." (scl.fi)

Cheerleadingiä harrastaa seurassa ylähes 200 cheerleaderiä. Cheerleadereiden kilpajoukkueet kilpailevat vuosittain, ja seuran joukkueita on myös menestynyt SM-tasolla.

Kaikkien cheerleading-ryhmien harjoitukset pidetään Liikuntaseura Porin Cheer-hallilla (Mehiläishaukantie 1, Pori).

Galleria