TeamGym

Mitä on TeamGym?

”Kun kokonainen joukkueellinen voimistelijoita liikkuu samaan aikaan tai syöksyy lennokkaasti volttirataa pitkin toinen toisensa jälkeen, näky on huikea. TeamGym on osoitus siitä, millainen esteettinen ja urheilullinen elämys joukkuelaji voi olla: upeita voltteja trampetilla ja volttiradalla ja näyttäviä, yhtä aikaa suoritettuja liikkeitä permannolla symmetrisissä, tarkoissa muodostelmissa.” (voimistelu.fi)

TeamGym on voimistelun kolmiottelu, jossa kilpaillaan joukkueena kolmella eri telineellä: vapaaohjelma tehdään permannolla, vauhdikkaat volttipätkät volttiradalla sekä korkeat voltit trampetilla. Volttien on onnistuttava tasaiseen virtaan toinen toisensa perään, ja vapaaohjelma vaatii saumatonta yhteistyötä.

TeamGymissä kilpaileminen on mahdollista naisten ja miesten sarjojen lisäksi myös sekajoukkueella. Kilpaileminen aloitetaan Stara-tapahtumista ja siirrytään taitojen ja temppujen karttuessa kilpailemaan ensin Starttiluokkaan ja siitä 2.-5.luokkiin.

 

Mukaan TeamGym-joukkueeseen?

 

TeamGymin hakee lisää innokkaita ja motivoituneita 2005-2007 syntyneitä voimistelijoita. Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Aiempi tanssi- tai voimistelutausta on eduksi. Ota yhteyttä valmentaja Raisa Koppelomäkeen ja kysy lisää! Testitreenit urheilutalolla to 16.8. klo 17.30-19.00. Ilmoittaudu Raisalle 12.8. mennessä raisa.liikuntaseurapori@gmail.com

 

Valmentaja

Raisa Koppelomäki tg.liikuntaseurapori(at)gmail.com

 

Galleria