Ajankohtaista

HobbyBonus – mahdollisuus kaikille!

Hobby Bonus® on tulevaisuuden tapa hankkia varoja lasten ja nuorten harrastustoimintaan päivittäisten ostostesi yhteydessä. Helppokäyttöinen, turvallinen, täysin kotimainen, kuluttajalle sekä seuroille ilmainen mobiiliapplikaatio.

Palvelujärjestelmän kantavana ajatuksena on olla mukana viemässä suomalaista harrastustoimintaa entistäkin tasa-arvoisemmalle tasolle, missä yhä useammalla suomalaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus harrastaa itselle tärkeää harrastusta sosioekonomisesta taustastaan huolimatta.

Lataa appi älypuhelimeesi Google pelikaupasta, tai Apple storesta. Syötä omat tietosi applikaatioon. Etsi läheistesi joukkueet / lajit ja tee niistä suosikkilista. Tunnistaudu yhteistyöliikkeen kassalla ostoksia tehdessäsi Hobby Bonus applikaatiolla ja kerrytä bonuksia valitsemallesi joukkueelle tai lajille.