Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2021/2022

Ilmoittautuminen kaudelle 2021/2022 ja ryhmiin tapahtuu nettisivujemme kautta tästä linkistä. Ikivireät leidit voivat ilmoittautua ja maksaa käteisellä/kortilla myös toimistolla.

Ilmoittautua voit koko toimintakauden ajan, jos ryhmissä on tilaa. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti heti ilmoittautumisen avauduttua. Täysiin ryhmiin voit halutessasi ilmoittautua varasijalle. Kevään 2022 tunnit alkavat viimeistään 31.1.2022 lukujärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen tunneille alkaa klo 10 seuraavasti:
10.8. telinevoimistelu
11.8. cheerleading
12.8. lasten ja nuorten ryhmät

Aikuisten ryhmäliikuntaan voit ilmoittautua jo nyt ja tällöin saat elokuun jumpat 10 eurolla. Syksyn lukujärjestyksen tunneille ilmoittautuminen alkaa 23.8.

Ohje ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisohjelmaan kirjaudutaan laittamalla käyttäjätunnukseksi oma sähköpostiosoite ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten tunneille ilmoittaudutaan. Huomioithan, että tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Lapset ilmoittautuvat jokaiseen ryhmään erikseen ja aikuiset aikuisten liikuntaan, ei erillisiin ryhmiin. Jos haluat olla mukana vain syyskauden, niin valitse silloin “osallistuu vain syksyn tunteihin” -ryhmä.

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

Rekisteröityminen jäseneksi

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran, joten jos olet jo rekisteröitynyt viime kaudella, pääset samoilla tunnuksilla ilmoittautumaan ryhmiin. Jos olet unohtanut salasanasi, saat sen ohjelman kautta sähköpostiisi laittamalla sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnukseksi ja klikkaa Unohtuiko salasana -kohtaa.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran numeroon 02 633 1204 tai tulla käymään toimistolla Pohjoisranta 11 E ke klo 12-18. Puhelimitse ja sähköpostilla saat kiinni muina arkipäivinä.

Alakäyttäjäksi rekisteröiminen

Alle 16-vuotiaat tulee rekisteröidä aikuisen alakäyttäjäksi ja sähköpostiosoitteeksi annetaan huoltajan sähköpostiosoite, koska lasku lähetetään annettuun osoitteeseen. Aikuinen rekisteröi ensin itsensä ja sen jälkeen alaikäiset lapsensa omiksi alikäyttäjiksi omat tiedot -sivulla “rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen” linkin lomakkeeseen. Huoltajan on annettava alaikäisen lapsen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteensa. Sisaralennuksen saa ylikäyttäjän (aikuinen) alaisuudessa olevat alikäyttäjät (lapset), ensimmäinen lapsi maksaa normaalin kausimaksun ja seuraavat sisarukset -10 euroa. Yli 16-vuotiaat voivat rekisteröityä itse huoltajan luvalla.

Huomaathan, että ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen rekisteröitymistä jäseneksi. Ilmoittautumaan ja rekisteröitymään pääset tästä linkistä.

Jäsenkortti

Jäsenkortti on pääsylippusi tunnille. Ota jäsenkorttisi mukaan aina ja näytä se ohjaajalle ensimmäisellä kerralla lasten tunneilla ja aikuisten tunneilla pidä jäsenkortti aina matkassasi. Salikaverit tarvistavat jäsenkortit ennen aikuisten tunteja.

Saat jäsenkortin heti kauden alussa ennen liikuntatuntia salikaverilta tai toimistolta maksukuittia vastaan (maksuaika 14 vrk).

13.9.2021 lähtien tunneille pääsee vain jäsenkortin tai maksukuitin kanssa tai maksamalla kertamaksun. Jäsenmaksua ei palauteta.