Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2023/2024

Ilmoittautuminen kaudelle 2023/2024 ja ryhmiin tapahtuu nettisivujemme kautta tästä linkistä.

Ilmoittautua voit koko toimintakauden ajan, jos ryhmissä on tilaa. Osa ryhmistä täyttyy nopeasti heti ilmoittautumisen avauduttua. Täysiin ryhmiin voit halutessasi ilmoittautua varasijalle. Syksyn 2023 tunnit alkavat 4.9.2023 lukujärjestyksen mukaan

Ilmoittautuminen tunneille alkaa 14.8. klo 10 seuraavasti.

Ohje ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisohjelmaan kirjaudutaan laittamalla käyttäjätunnukseksi oma sähköpostiosoite ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasana. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten tunneille ilmoittaudutaan. Huomioithan, että tunneille ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Lapset ilmoittautuvat jokaiseen ryhmään erikseen ja aikuiset aikuisten liikuntaan, ei erillisiin ryhmiin. Jos haluat olla mukana vain syyskauden, niin valitse silloin haluamasi ryhmän lisäksi “osallistuu vain syksyn tunteihin” -ryhmä.

Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

Rekisteröityminen jäseneksi

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran, joten jos olet jo rekisteröitynyt viime kaudella, pääset samoilla tunnuksilla ilmoittautumaan ryhmiin. Jos olet unohtanut salasanasi, saat sen ohjelman kautta sähköpostiisi laittamalla sähköpostiosoitteesi käyttäjätunnukseksi ja klikkaa Unohtuiko salasana -kohtaa.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa seuran numeroon 02 633 1204 tai tulla käymään toimistolla Pohjoisranta 11 E keskiviikkoisin klo 12-18. Puhelimitse ja sähköpostilla saat kiinni muina arkipäivinä.

Alakäyttäjäksi rekisteröiminen

Alle 16-vuotiaat tulee rekisteröidä aikuisen alakäyttäjäksi ja sähköpostiosoitteeksi annetaan huoltajan sähköpostiosoite, koska lasku lähetetään annettuun osoitteeseen. Aikuinen rekisteröi ensin itsensä ja sen jälkeen alaikäiset lapsensa omiksi alikäyttäjiksi omat tiedot -sivulla “rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen” linkin lomakkeeseen. Huoltajan on annettava alaikäisen lapsen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteensa. Sisaralennuksen saa ylikäyttäjän (aikuinen) alaisuudessa olevat alikäyttäjät (lapset) koko kauden kausimaksusta, ensimmäinen lapsi maksaa normaalin kausimaksun ja seuraavat sisarukset -10 euroa. Yli 16-vuotiaat voivat rekisteröityä itse huoltajan luvalla.

Huomaathan, että ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen rekisteröitymistä jäseneksi. Ilmoittautumaan ja rekisteröitymään pääset tästä linkistä.

Jäsenkortti

Lasten ja nuorten ryhmien harrastajat saavat jäsenkortin ryhmän ohjaajalta kausimaksun maksamisen jälkeen.

Aikuisten ryhmäliikunnan harrastajat saavat jäsenkortin kuittia vastaan salikaverilta, ohjaajalta tai toimistolta. Pidä jäsenkortti aina mukanasi, sillä se on on pääsylippu tunnille. Salikaverit tarkistavat jäsenkortit ennen tunnin alkua. 13.9.2022 lähtien tunneille pääsee vain jäsenkortin tai maksukuitin kanssa tai maksamalla kertamaksun. Jäsenmaksua ei palauteta.