Kauppa

Tilaa viralliset seuratuotteet verkkokaupastamme!

Liikuntaseura Porin seuravaatemallisto

Seuran viralliset treeniasut ja edustusvaatteet voi nyt tilata kätevästi yhteistyökumppaniltamme

Treenivaatteisiin voi seuran logon lisäksi painattaa lajin (joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu, telinevoimistelu, teamgym, cheerleading) ja osaan vaatteista myös oman nimen. Painatuspaikat näkyvät kuvissa. Lajin painatus sisältyy tuotteen hintaan, nimipainatus + 5 €.

Cheerleading

Cheerleading-harrastajat voivat tilata lajiin sopivat treeniasut myös Team Placesta, lajikohtaisesta

Kaikkiin DSC-verkkokaupan treeniasuihin painetaan DSC Divine Spirit Cheerleadersin logo ja halutessasi saat treenivaatteeseen oman nimesi (+5 €). Painatuspaikat näkyvät kuvissa.

Treenitrikoot- ja topit

Erittäin suosituiksi tulleet, hyvin istuvat ja Tampereella käsityönä tehtävät Ballerinan treenitrikoot ja sortsit ja toppi pysyvät seuravaatemallistossa. kokoja löytyy sekä aikuisille että lapsille.
Toppi lapset 31,50 €, aikuiset 33,50 €
Trikoot: lapset 31,50 €, aikuiset 36,50 €
Shortsit sekä aikuiset että lapset 22,50 €

Teemme kauden aikana kimppatilauksia muutaman kerran, syyskaudella heti kauden alussa ja toisen kerran syysloman jälkeen. Kuvan topista ja trikoista löydät oikeasta reunasta (turkoosi toppi ja mustat trikoot). Tilaukset osoitteeseen tilaus.liikuntaseurapori@gmail.com

Pukupussi

Liikuntaseura Porin logolla varustettu musta pukupussi 22 €.

Seurapipo

Syksy ja talvi ovat pipojen kulta-aikaa. Ja mikäs sen parempi keino tunnustaa oman seuran väriä.

Oman piposi voit käydä ostamassa toimistolta. Tai laita meille postia kristiina.liikuntaseurapori@gmail.com niin koitamme toimittaa pipon käymällesi tunnille/ryhmään. Pipon hinta 15 €.

Tuotteet