Maksut/vakuutukset

Laji- ja valmennusmaksut

Liikuntaseura Porin cheerleadingin, TeamGymin ja telinevoimistelun harrasteryhmissä peritään kausimaksun (sis. jäsenmaksu) lisäksi erillinen lajimaksu. Lajimaksulla katetaan lajiin kuuluvien useampien ohjaajan palkka. Kaikkien lajien kilparyhmiltä peritään kausimaksun lisäksi valmennusmaksu. Valmennusmaksulla katetaan mm. valmentajien palkat, valmentajien lisenssit, useamman harjoituskerran salivuokrat ja kilpailujen osallistumismaksut.

 Pandemian tai epidemian lopettaessa harjoittelun laji- ja valmennusmaksuja palautetaan seuraavan kokonaisen kuukauden alusta alkaen, ei kuitenkaan makseta alle 20 euron palautuksia. Palauttamatta jääneillä osuuksilla katetaan jo syntyneitä sekä etäharjoittelusta tulevia kustannuksia.

Sisaralennus

Jos perheessä harrastaa kaksi tai useampia lapsia tulee kausimaksuun sisaralennus. Sisaralennus on 10 € toisesta lapsesta alkaen. Edun saat rekisteröimällä aikuisen ja sen jälkeen lapset aikuisen alikäyttäjiksi. Tämä tehdään Omat tiedot -kohdassa.

Liikuntaedut

Seuran kausimaksun/osan kausimaksusta voit maksaa mm. seuraavilla liikuntaeduilla: Edenred, Smartum, Eazybreak, Tyky ja ePassi. Jos kaipaat apua näillä maksamiseen, autamme toimistolla mielellämme.

Jumppaturva kaudelle 2021-2022

Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturva on harrastejumppareiden/voimistelijoiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. harjoituksissa, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Seura vakuuttaa kaikki harrasteryhmien alle 15-vuotiaat, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa 23.9. mennessä.

Vakuutettuja ryhmiä ovat kaikki lasten ja nuorten ryhmät lukuun ottamatta kilpa- ja valmennusryhmiä.

Kilpajoukkueiden harrastajille (joukkuevoimistelu, cheerleading, telinevoimistelu sekä TeamGym) tulee olla kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai hankkia lajiliiton kautta vakuutuksellinen lisenssi.

Lisätietoja saat toimistolta tai valmentajalta.

Jumppaturva2021