Maksut/vakuutukset

Laji- ja valmennusmaksut

Liikuntaseura Porin cheerleadingin, TeamGymin ja telinevoimistelun harrasteryhmissä peritään kausimaksun (sis. jäsenmaksu) lisäksi erillinen lajimaksu. Lajimaksulla katetaan mm. lajiin kuuluvien useamman ohjaajan palkka.

Kaikkien lajien valmennusryhmiltä peritään kausimaksun lisäksi valmennusmaksu. Valmennusmaksu on voimassa elokuusta toukokuuhun. Kesäkuun harjoitukset laskutetaan erikseen. Valmennusmaksulla katetaan mm. valmentajien palkat, valmentajien lisenssit, useamman harjoituskerran salivuokrat ja kilpailujen osallistumismaksut.

Valmennusmaksun lisäksi vanhemmille tulee maksettavaksi mm. treeni- ja kilpa-asut sekä -välineet, kilpailumatkat, lisenssi ja treeni- ja merkkisuorituspäivän kustannukset.

Harjoitusten loppuminen pandemian tai epidemian vuoksi

Pandemian tai epidemian lopettaessa harjoittelun laji- ja valmennusmaksuja palautetaan seuraavan kokonaisen kuukauden alusta alkaen, ei kuitenkaan makseta alle 20 euron palautuksia. Palauttamatta jääneillä osuuksilla katetaan jo syntyneitä sekä etäharjoittelusta tulevia kustannuksia.

Valmennusmaksun palautus sairastumisen vuoksi

Pitkän sairausloman vuoksi on mahdollista saada valmennusmaksuista maksun alennus. Tämän edellytyksenä on:
• lääkärintodistus, toimitetaan 7 vrk kuluessa toimistoon
• sairausloma kestää vähintään kokonaisen kalenterikuukauden

Maksualennus on ensimmäisestä kokonaisesta kalenterikuukaudesta 50 % laskennallisesta kuukausimaksusta. Tätä seuraavat kokonaiset kalenterikuukaudet ovat maksuttomat. Liikkujan kausimaksua ei palauteta.

Sisaralennus

Jos perheessä harrastaa kaksi tai useampia lapsia tulee koko toimintakauden kausimaksuun sisaralennus. Sisaralennus on 10 € toisesta lapsesta alkaen. Edun saa rekisteröimällä ensin aikuisen ja sen jälkeen lapset aikuisen alikäyttäjiksi Omat tiedot -kohdassa.

Liikuntaedut

Seuran kausimaksun/osan kausimaksusta voit maksaa mm. seuraavilla liikuntaeduilla: Edenred, Smartum, Tyky ja ePassi. Jos kaipaat apua näillä maksamiseen, autamme toimistolla mielellämme.

Jumppaturva kaudelle 2022-2023

Pohjola Vakuutuksen ja Voimisteluliiton Jumppaturva on harrastejumppareiden/voimistelijoiden tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. harjoituksissa, esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Seura vakuuttaa kaikki harrasteryhmien alle 15-vuotiaat, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa 23.9. mennessä.

Vakuutettuja ryhmiä ovat kaikki lasten ja nuorten ryhmät lukuun ottamatta kilpa- ja valmennusryhmiä.

Kilpajoukkueiden harrastajille (joukkuevoimistelu, cheerleading, telinevoimistelu sekä TeamGym) tulee olla kilpailutoiminnan kattava vakuutus tai hankkia lajiliiton kautta vakuutuksellinen lisenssi.

Lisätietoja saat toimistolta tai valmentajalta.

Jumppaturva2021