Perheliikunta

Liikkumisen riemua arjen lomassa – lapsi ja aikuinen yhdessä

Perheen yhteinen liikuntaharrastus on hauskaa yhdessäoloa – liikkumisen riemua arjen lomassa.

Perheliikunnassa alle kouluikäiset lapset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti. Seuran koulutetut ohjaajat tutustuttavat perheitä liikuntaleikkeihin, peleihin, telineisiin ja välineisiin. Tunneilla juostaan, hypitään, liikutaan musiikin tahdissa, pyöritään kuperkeikkoja ja opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien kautta.

Perheliikuntatunnit antavat myös ideoita ja virikkeitä perheen arkiliikuntaan ja parhaimmillaan johdattavat lapset jo pienestä pitäen liikunnalliseen elämäntapaan.

Liikuntaseura Pori tarjoaa perheliikuntaa kolmessa eri ryhmässä: Taaperot 1-2 ja 2-3 vuotiaat ja Perheliikkari. Tutustu ryhmien harjoitusaikoihin ja tuntisisältöihin ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmät

Aikuinen ja lapsi liikkuvat yhdessä!

Taaperojumppa on 1-2- tai 2-3-vuotiaan lapsen ja aikuisen vauhdikas jumppa, jossa harjoitetaan perusliikunnan taitoja ja vietetään riemukkaita yhteisiä hetkiä. Lapsen ja aikuisen yhteinen liikunta tuottaa molemmille yhdessä onnistumisen kokemuksia. Kavereiden tapaaminen ja ryhmässä toimimiseen harjaantuminen ovat mukavia jumpan lisukkeita.

Jumppa kestää 45 min ja sisältää lasten musiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä, temppuratoja ja eri välineiden käyttöä. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikunnan taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta.

Vanhemman rooli on näyttää lapselle mallia, sekä olla tukena ja kannustajana. Vanhemmat ovat siis aktiivisesti mukana jumpassa. Päälle taaperojumppaan kannattaa molempien laittaa rennot vaatteet. Liikkua voi jumppatossuilla tai paljain jaloin. Jumppaan voi osallistua myös molemmat vanhemmat ja pienemmän sisaruksen voi ottaa tunneille mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.

Ryhmän harjoitusaika ja -paikka

Taaperot 1-2-vuotiaat (2019-2020 synt.)
Keskiviikko klo 17.45-18.30 Uudenkoiviston päiväkoti

Taaperot 2-3-vuotiaat (2018-2019 synt.)
Keskiviikko klo 18.30-19.15 Uudenkoiviston päiväkoti

Ohjaajat

Henna Virta ja Saara Kotiranta

Hinta

Kausimaksu  100 € syksy + kevät tai 65 € syksy/kevät

Lisätietoja

Perheliikkari 2-3-vuotiaat (synt. 2017-2018 + aikuinen)

Liikuntaleikkikoulussa liikutaan monipuolisesti ja laadukkaasti lasten liikunnan asiantuntijoiden luomien materiaalien avulla. Toiminnassa tärkeää on lapsilähtöisyys, monipuolisuus ja leikillisyys.

Ryhmän harjoitusaika ja -paikka

Maanantai klo 16.45-17.30 Toejoen koulu

Ohjaajat

Katri Lähteenmäki

Hinta

Kausimaksu  100 € syksy + kevät tai 65 € syksy/kevät

Lisätietoja

Katso video!