Ryhmäliikuntatuntien esittelyt ja hinnat

KEVÄT 2023

Toejoen koulun Muokkaus vaihtuu Vähärauman koululle
Maanantaisin
klo 18.00-18.55 Muokkaus/Jutta
Vähärauman koulu, Vähäraumantie 91, A-ovi

 

Google-kalenterissa pääset oikeanpuoleisella > seuraavaan kuukauteen. Kevään tulostettavan lukujärjestyksen pdf-muodossa löydät  kalenterin alapuolelle.

Kevään tulostettavaan lukujärjestyksen pääset kevät 2023

 

 

 

Kausimaksu

Seuran kausimaksu 16-64-vuotiaat elokuusta lähtien 140 € tai 95 € syksy/kevät
65-vuotiaat ja vanhemmat 110 € tai 75 € syksy/kevät
Seuran kausimaksu SYYSKUUSTA lähtien 130 € tai 85 € syksy/kevät
65-vuotiaat ja vanhemmat 100 € tai 65 € syksy/kevät.

Kymppikortti 60 € (voi ostaa toimistolta tai salikaverilta käteisellä ja tasarahalla)
Kertamaksu 7 € (salikaverilta käteisellä)
Seuran kausimaksulla voi käydä kaikilla lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneilla 14.5. asti rajattomasti. Tunneille voi osallistua paikkaa varaamatta. Lasku saapuu sähköpostiin ja maksettua laskua vastaan saa jäsenkortin salikaverilta. Laskun voi maksaa normaalisti verkkopankissa tai käyttää esim. työnantajan tarjoamia liikuntaetuja maksuvälineenä. Ilmoittautumisen ja laskun maksamisen voi tulla tekemään myös toimistolle, jos käytössä ei ole  nettiä/sähköpostia.

 

Ryhmäliikuntatuntien esittelyt

Ryhmäliikuntatunneilla sykettä ja mieltä kohotetaan TEHOTREENI-tunneilla. Tunnistat nämä tunnit lukkarista vihreästä värikoodista. Rankemmat tehotreenit on merkattu tummanvihreällä värillä. Rentoutusta ja syvävenyttelyä tarjoavat KEHONHUOLTO-tunnit tunnistat sinisestä väristä. TANSSITREENI-tunnit vievät sinut tanssin pyörteisiin ja ne tunnistat oranssista väristä.

Tutustu aikuisten tunteihin, lataa treenikalenteri ja lähde liikkumaan! Aikuisten jäsenkortilla voi käydä kaikilla kalenterin ryhmäliikuntatunneilla, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Ota mukaan tunnille voimistelumatto/pyyhe sekä vesipullo.

Ryhmät

AamuMuokkaus
Monipuolinen muokkaustreeni, jossa nopean ja helpon lämmittelyn jälkeen keskitytään lihaskuntoon.

Hiit 45` ***
HIIT-treeni tulee sanoista High Intensity Interval Training ja tarkoittaa kovalla teholla suoritettavaa intervalliharjoittelua. Tunnilla liikutaan lähellä omaa maksimitasoa. Treeni kuluttaa tehokkaasti rasvaa. Tunti sopii perusterveille.

Kahvakuula 45`
Voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta kahvakuulalla. Tunnilla tehdään monipuolisia treenejä kahvakuulan perusliikkeillä. Kuulan painolla voit vaikuttaa tunnin tehokkuuteen, joten tämä tunti sopii monen tasoiselle liikkujalle.

Kuntosali
Urheilutalon yläkerran kuntosalilla tapahtuva kiertoharjoittelu, jossa tehdään kevyt yhteinen alkulämmittely: lyhyet venytykset ja avaukset, jonka jälkeen tehdään treeniä kuntosalilaitteilla ja muutamia vapaita painoja käyttäen. Esimerkiksi 1.30 min/paikka + siirtymäaika. Noin 20-25 paikkaa.

Mobility Circuit
Uusi tapa harjoitella. Mobility Circuit eli liikkuvuuskuntopiiri. Tunti kehittää aktiivista liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa sekä aerobista kestävyyttä. Harjoitus, jossa hiki virtaa ja kehität lihaksistoasi monipuolisesti.

Miesten treenitunti
Säbää, sulkkista yms. aerobista treeniä 30 min + 30 min kestävyyttä pääosin omalla kehonpainolla. Tällä tunnilla miehet treenaavat pilke silmäkulmassa ja hikipisarat ohimolla.

Muokkaus 
Monipuolinen muokkaustreeni, jossa nopean ja helpon lämmittelyn jälkeen keskitytään lihaskuntoon. Tunti on kestoltaan 30 min/45 min.

Tehomuokkaus
Kohtuullisen raskas ryhmäliikuntatunti, joka vahvistaa kehoa ja kehittää terveyskuntoa. Tehotreenitunnilla kohennetaan monipuolisesti kestävyyttä ja/tai lihaskuntoa. Tunti sopii jo jonkin verran liikkuneille naisille ja miehille. Rankemmat tehotreenitunnit tunnistat tummanvihreästä väristä.

Telinevoimistelu
Mukavaa kuntotreeniä aikuisille, jossa hiki nousee pintaan jo alkuverkassa. Sinulle, joka haluat haasteita. Valmentajana telinevoimistelun ammattivalmentaja Raisa Koppelomäki.

 

 

Kehonhuolto

Kehonhuolto on rauhallinen ryhmäliikuntatunti, joka hoitaa sekä kroppaa että mieltä. Kehonhuollossa keskitytään mm. liikkuvuuden kohentamiseen, ryhdin parantamiseen ja tukilihasten vahvistamiseen. Tunti sopii kaikille: kehonhuollosta on helppo aloittaa liikunnan harrastaminen ja aktiiviliikkujalla se toimii erinomaisesti palauttavana harjoitteena. Kehonhuoltotunteja aikataulussa ovat , BodyBalance, Kehonhuolto ja Jooga. Myös Ikivireät leidit on rauhallisempi kehonhuoltotunti.

BodyBalance
Les Mills BodyBalance® tunti pitää sisällään erilaisia kehon ja mielen tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutumista sekä keskittymiskykyä edistäviä harjoitteita. Liikkeet ja harjoitukset pohjautuvat mm. joogaan, Tai Chi’in ja Pilates-tekniikkaan. Ota mukaan joogamatto tai muu matto sekä vesipullo.

Katrin oma jooga
Tunnilla opiskellaan joogaa kehon liikkuvuuden, keskittymisen ja rauhoittamisen kautta. Sopii niin aloittelijoille kuin joogaa aiemmin harrastaneille. Mukaan otetaan joustavat vaatteet ja lämmin pusero loppurentoutuksen ajaksi. Joogan perinteiset asennot tulevat tutuiksi ja hengitys liikkeen mukana.

Ikivireät kuntojumppa
Tämä tunti sopii  ihan kaikille! Erityisesti sinulle, joka aloittelet liikuntaa pitkän tauon jälkeen. Lempeä ja ja turvallisesti tehokas tunti koko keholle. Nivelten liikkuvuutta, lihasvoimaa, kokonaisvaltaista yleiskuntoa lisäävää ja ylläpitävää kuntovoimistelua. Reipasta voimistelua iloisen musiikin tahdissa. Tunti ei sisällä hyppyjä.

Kehonhuolto
Kokonaisvaltainen 45 minuutin kehonhuoltotunti. Tunti sisältää rauhallista FasciaMethodista tuttua  liikkuvuusharjoittelua, dynaamisia täsmävenytyksiä ja liikkeenhallintaharjoituksia sekä perinteistä venyttelyä.  Tule ja koe miten saat lisättyä liikkuvuuttasi koko kehossa.

 

Tanssitreeni

Hauskoja ja hikisiä tunteja. Aikataulun erilaiset tanssitreenit sopivat jokaiselle  musiikin ja tanssin ystävälle. Tanssitreeneissä pääsee kohentamaan kestävyyskuntoa ja parantamaan liikehallintaa. Tanssitreenejä ovat Dance, Lavis ja Vatsatanssi.

Lavis
Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppaa, valssia, polkkaa, foxia, salsaa, jenkkaa, rock/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunneilla soivat niin ikivihreät kuin iskelmätaivaan uutuudetkin. Lavatanssi on niin mukavaa, että et huomaa edes kuntoilevasi! Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija.

Dance
Vanha tuttu Retro freesatulla nimellä ja musiikilla. Back to the 90`s ja musiikillisesti piipahdellaan myös 2000-luvulla uusimpien hittien merkeissä. Grape wine, V-askel ja sivu viereen… vieläkö muistat? Nyt on aika palautella yhdessä kuviot mieleen ja lähteä liikkumaan Dancen tahtiin. Helppoja ja hauskoja askelsarjoja, ilman hyppyjä.

Vatsatanssi
Perinteinen itämainen tanssi kehittää erityisesti selän ja keskivartalon liikkuvuutta ja hallintaa, antaa naisellista sulavuutta ja ryhdikkään, itseään kunnioittavan olemuksen. Tekniikka ei kuitenkaan ole pääasia, vaan tanssia voi pelkästä tanssimisen ilosta.

Tutustu tuntiemme fiilikseen!