Lapset ja nuoret

Liikunnasta iloa, energiaa ja ystäviä
– sitä on laadukas lasten voimistelu

Voimisteluliiton strategian mukaan kaikki alle 12-vuotaiden toiminta kuuluu Voimistelukoulu-käsitteen alle. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikessa alle 12-vuotiaiden voimistelussa ja liikunnassa lapsi on aina keskiössä, oli kyse yhdeksän voimistelulajin lapsuusvaiheen voimistelusta tai ninjagymin ja kepparitanssin kaltaisesta harrastamisesta. Lasten voimistelun tavoitteet ovat: Innostus, Laatu ja Onnistumiset yhdessä.

Liikuntaseura Pori tarjoaa toiminnassaan valtavan määrän laadukasta lasten liikuntaa. Lapsi voi harrastaa yhdessä koko perheen kanssa perheliikunnassa, harrasteryhmässä tai jonkin lajin parissa tulevaisuuden kilpailuihin pienestä asti tähdäten.

Jokaisessa lasten ja nuorten ryhmässä edetään askel kerrallaan, ja halutessaan lapsi pääsee ryhmän kanssa näyttämään taitonsa Voimisteluliiton Stara-tapahtumassa ja seuran kevätnäytöksessä.

Jokaisen liikkujan oma polku on tärkeä, kulkeepa se  harrastevoimisteluun, kilpavoimisteluun tai tanssiin. Liikunnan kautta lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus saada elinikäinen kiintymys liikuntaan sekä innostusta erilaisista liikunnan suurtapahtumista.

Tutustu lastenryhmiin ja lähde mukaan liikkumaan. Hyvässä seurassa on ilo liikkua!